INDKØBSKURV  (0)
LOGIN
forlaget basilisk

 


UDGIVELSER
 
 
 
DKK 130,-
Med afsæt i den nyeste kognitive forskning, samt med grundlag i forfatterens erfaringer fra 35 års arbejde som professionel musiker, er det bogens ærinde at forklare, hvad musikalsk tænkning vil sige.
Udsolgt
DKK 120,-
Apparitionens logik
Carl Erik Kühl
Grundig og strengt logisk indføring i fænomenernes fremtræden af docent i musikteori og forsker Carl Erik Kühl.
DKK 95,-
Om det ufuldkomne
Algirdas-Julien Greimas
Denne særprægede lille bog blev til i den første tid efter, af A.-J. Griemas havde afsluttet sit mangeårige og legendariske ugentlige seminar og påbegyndte sit otium.
DKK 200,-
Kognition og katastrofer
Svend Østergaard
Med afsæt i den franske semiotiker og matematiker Jean Petitots katastrofeteori analyserer og belyser Svend Østergaard forholdet mellem den menneskelige kognitions forskellige semantiske domæner: Det fysiske, det sociale, det mentale og uds
DKK 185,-
Tegn, ting og tanker
Per Aage Brandt
I 25 vidt forskellige essays tager professor i semiotik, digter mm. Per Aage Brandt alt fra ”Erotikkens tegn” til ”Verdens logiske opbygning” under behandling.
Udsolgt
 
 
Basilisks Sigma-serie planlægges og udgives sammen med Center for Semiotisk Forskning ved Århus Universitet og er enestående (ikke bare i Danmark) i sit forsøg på bringe humanistisk tænkning i kontakt med de metoder, den stringens og de resultater, der kendes fra traditionel naturvidenskabelig forskning.

Husk at du som medlem af Basilisk Babelbogklubben får 35 % rabat på (næsten) alle vore udgivelser - også Sigma. Læs mere her.